Spar penge på mode - når mærker ikke er så vigtige

"Hvis det ligner en and, rapper som en and og går som en and"...så er det nok en and! Ja, vi er ikke en tur i Zoo, men derimod på shopping nu! Forvirret? Så læs med!

De fleste af os vil gerne være med på moden og kigger i modeblade og sukker efter de ting vi ikke har råd til. Heldigvis er der alternativer, hvis vi ikke dør af der står noget andet end Karen Millen i nakken - bare det ligner!
Geek t-shirten fra TopShop..billigere!


Kender I f.eks Geek t-shirten fra topshop? 140,- er slet ikke dyrt...men hvis nu jeg siger den kan fås magen til for 57,-? Er det så ikke liiidt federe? Og helt ærligt...kigger DU dig selv i nakken?















Et andet mode must-have er bikerjakken. Den er rå, men samtidig feminin og holder år efter år.
Desværre er det ikke det mest billige i denne verden...medmindre du kan vente lidt på den? Så er de nemlig enormt billige på ebay! HUSK endelig, at bruge .dk, .de eller .co.uk, da USA lægger told, afgifter og andet godt oveni din ordre.
Denne koster blot 153,- inklusiv forsendelse! Den er endda med nitter og supersej :)
Hvorimod denne fra Nelly koster 599,-
Det er da noget af en besparelse!

En sidste ting jeg vil vise jer, er sweatshirten med nitter. Til 500,- slår jeg dog ikke til!
Så hellere en tur tilbage til mit elskede ebay, hvor den er helt magen til og koster 105,-

Okay, okay, okay! Vi skal altså lige have en sidste! Kender du de seje spike clutches med skulls i? Well, hos Nelly koster sådan en fætter 200,- På ebay, derimod...koster den 44,-!!
Er der ikke liiidt federe? Jeps, du kan virkelig spare, hvis du ser dig om og ikke går så meget op i hvilket mærke der sidder i dit tøj :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar