Outlets - spar masser af penge på mode!

Udsalg på tøj hele året rundt?

Ja, det lyder lidt for fantastisk og tv-shopagtigt, ikke? Det er det heldigvis ikke! Velkommen til outlets!

Hvad er et outlet? Et outlet er en fantastisk opfindelse, hvis man elsker tøj og mode (og møbler for den sags skyld). Et outlet er designernes måde at give dig julegaver på - så at sige. Når en designer har lavet en ny kollektion, skal den gamle jo ikke ligge og fylde og samtidig skal den nye kollektion vises frem. Det kan man gøre på et outlet. Du kan spare helt op til over 90% på hvad der normalt er mærketøj, som ingen dødelig får råd til, uden at leve af havregrød hele året. Et outlet giver også designerne mulighed for at vise de nye kollektioner frem og sælge dem billigere - de såkaldte kollektionsprøver.

Hvor er outlets? Der findes tre slags outlets. Der er fysiske outlets, som f.eks hos Ringsted Outlet på sydsjælland. Så er der outlets på nettet, som f.eks Dress for Less, hvor du hele døgnet og hele året rundt kan købe billigt tøj fra din sofa. Ahhhh :) Endelig er der de store outletmesser. Det er her, du finder de bedste tilbud. Du skal dog holde øje på nettet hvornår de er. En god side er Udsalgsguiden, hvor du kan søge i hele landet, på landsdel og hvilken type lagersalg du ønsker; tøj, bolig osv. En af de største outletmesser er Dansk Fashion Outlet i Øsknehallen i København, men der er mange andre outletmesser i Danmark.

Hvordan er outlets? Outlets har både fordele og ulemper. De åbenlyse fordele er selvfølgelig, at du sparer en hulens bunke penge på fedt og moderne tøj og det er nemt, hvis du gør det på nettet. Ulemperne ved især messer er, at der ikke altid er alle størrelser repræsenteret. Der er også mange mennesker, så det gælder om at være hurtigt ude! Endelig tager de fleste kun imod kontant betaling, så pas på lommetyve!!

Dét være sagt, er outlets en fantastisk ting for os, der ikke vil bruge alt for mange penge på modetøj :)

Happy shopping!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar